Főoldal
Főoldal / Hírek
Beszámoló a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési programjairól 2022

Alig fejeződött be a szeptember 29. - október 2. között megrendezett Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas valamint Lovasterápiás Verseny, máris az őszi képzési programok kerültek a figyelem középpontjába a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványnál.

Köszönjünk, hogy a Gyermekmentőnek ajánlotta adója 1 százalékát!

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz megérkeztek a nagylelkű felajánlások, amelyek segítségével még több hátrányos helyzetű, beteg gyermek részére tudunk orvosi ellátást, terápiát, támogatást biztosítani.

OTP-dolgozók is hozzájárultak a fóti Díjlovas- és Lovasterápiás Verseny sikeréhez

A bank munkatársai idén is eljöttek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjába, hogy segítsenek szebbé tenni a terápiás foglalkozásoknak helyet adó területet, illetve előkészíteni a helyszínt a háromnapos versenyre.

Kiváló Díjlovasok és fogyatékkal élő gyerekek közös versenyével ért véget a díjlovas- és lovasterápiás verseny Fóton

2022. szeptember 30 - október 2. között rendezte meg a Magyar Lovasterápia Szövetség a 18. Nemzetközi Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyét Fóton. A versenyen két Világkupa-fordulót is lovagoltak. A rendezvény védnöke és támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat volt. 

Világkupa-fordulót lovagoltak ma a fóti Díjlovasversenyen; A fogyatékossággal élő gyerekek versenye is folytatódott

 

Második napjához érkezett a Magyar Lovasterápia Szövetség 18. Nemzetközi Díjlovas Világkupája és Lovasterápiás Versenye Fóton. A profi díjlovas-klasszisok és fogyatékossággal élő gyerekek versenyszámait szombaton ismert személyiségek nyitották meg házigazdaként, mint például Marie-Theres Thiell, az NGYSZ nagykövete, Kuncze Gábor, az NGYSZ alelnöke, Fülöp Attila államtitkár és Hassay Zsófia, a Fővárosi Közgyűlés tagja. 

A világ legjobb lovasai és fogyatékossággal élő gyerekek szálltak nyeregbe Fóton

Kiváló díjlovas versenyzők, a legjobb nemzetközi bírók és lelkes gyerekversenyzők részvételével kezdődött meg szeptember 30-án a Magyar Lovasterápia Szövetség 18. Nemzetközi Díjlovas Világkupája és Lovasterápiás Versenye Fóton. A háromnapos rendezvény védnöke és támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. Az egyes versenyszámok házigazda szerepét idén is az NGYSZ ismert tagjai, sportolók, közéleti személyiségek vállalták el. 

Élő közvetítés a versenyről

Élőben lehet követni a nemzetközi és nemzeti pályán zajló különböző versenyszámokat, valamint a Lovasterápiás Versenyt. 

Elérhető az idei verseny programja

A Fóton szeptember 30. és október 2. között megrendezésre kerülő Nemzetközi, Nemzeti és Lovasterápiás verseny programfüzete ITT elérhető.

Rangos mezőny a fóti nemzetközi díjlovagló versenyen

A Fóton szeptember 30. és október 2. között megrendezésre kerülő CDI/CDI-W Nemzetközi Díjlovas Versenyre és Díjlovas Világkupa- fordulóra 11 országból érkeznek kiváló lovasok.