Főoldal
Főoldal / Hírek
Véget értek a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi oktatási programjai

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány hagyományosnak mondható őszi programsorozatából idén sajnos nem tudtunk mindent megvalósítani, viszont a fennálló helyzetben is lehetőségünk nyílt szerencsére új képzések indítására és a 2019-ben indult Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű képzésen részt vevők záróvizsgájának megvalósítására.

Az elmúlt hét összefoglalásaként olvassák el rövid cikkünket és nézzék meg képgalériánkat.

Idei évi Lovasterápiás Verseny összefoglalása

Kedves Érdeklődőink, 

Olvassák el Bozori Gabriella rövid összefoglalóját az idei évi Lovasterápiás Versenyről. 

A XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny összefoglalása, és fotógyűjteménye

2020. szeptember 25-27. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központját díjlovasok és olyan, sérüléssel élő gyerekek népesítették be, akik év közben lovasterápiában részesültek, és most büszkén mutatták be a versenypályán, hogy mit sikerült elsajátítaniuk a terápiás fejlesztés során.  Az egészséges sportolók és a sérült gyerekek három pályán, változatos versenyszámokban indultak a díjakért.

Őszi programok elmaradása

Kedves Vizsgázók, Oktatók, Hallgatók, Érdeklődök!

Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit arról, hogy a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány október 15.-17-re tervezett lovasvizsgája, és az október 23.-24-re tervezetett nemzetközi szakmai konferenciája a járványügyi helyzet romlása miatt az idei évben nem kerül megrendezésre. További tájékoztatást a honlapunkon talál majd.


Folytatódott a Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye, és Lovasterápiás Versenye

2020. szeptember 26-án, szombaton folytatódott a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. A második versenynapon is párhuzamosan, külön pályákon folytak a nemzetközi és a nemzeti díjlovasversenyszámok, valamint a gyerekek lovasterápiás versenye.


A Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas, és Lovasterápiás Verseny pénteki versenynapjának összefoglalása

2020. szeptember 25-én, pénteken reggel megkezdődött a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. 

Élhető Jövő Park bemutatása

Kedves Érdeklődőink,

Tekintsék meg élőben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás és Oktató Központ területén található Élhető Jövő Park bemutatását.


A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye (CDI-W/ CDI3*/ CDIJ/CDIY/CDIP és CDN-A) és Lovasterápiás Versenye Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2020. szeptember 25-27. között, immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  A Díjlovas Verseny két versenyszáma idén egyben Világkupa-forduló is lesz. A rendezvény főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, támogatói az OTP Bank Nyrt., a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ, a Mercedes-Benz Hungária Kft., a Hewlett Packard Enterprise és az SB Dynamic.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 25-27. (péntek-szombat-vasárnap)

Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 25-27. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2020. szeptember 25-27. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Idén is vidám hangulatban teltek a komplex intenzív terápiás nyári táborok Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Alapítvány Gyermekgyógyító Programjának támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

Olvassák el összefoglalónkat, és nézzék meg mi mindennel is töltötték a gyerekek a táboros heteket.