Főoldal
Főoldal / Hírek
Nyomtatás
Fóton járt a Mikulás!

A fóti Lovasterápiás Központban is járt a Mikulás, és minden lovasterápiás foglalkozásra járó kis és nagyobb gyermeknek hagyott egy kis ajándékcsomagot. A gyermekek rénszarvasnak öltözött lovaikon lovagoltak végig a szenzoros parkon, ahol a Mikulás nyomait követve sok izgalmas, érdekes feladványt oldottak meg.

A feladatok között szerepelt különböző illatok felismerése (narancs, fahéj, kolbász, stb.), a Mikulás zsák tartalmának kitapintása, rövid Mikuláshoz kapcsolódó történet elmesélése, mikulásos dalok, versek felelevenítése, valamint hangszerek hangjainak a megkülönböztetése. Az egész évben jól viselkedő gyerekek a Mikulás lovaglás végén Mikulás csomagot, könyveket és hógömböt kaptak, aminek nagyon örültek.

Természetesen a lovacskáink is kaptak ajándékot, finom almával, répával kedveskedett nekik a Mikulás. Sőt vannak köztük olyanok is, akik kedvet kaptak, ahhoz, hogy szükség esetén helyettesítsék a Mikulás valamelyik rénszarvasát, így a terápiás lovak közül többen is teljesítették a rénszarvas pályaalkalmassági vizsgát :-)

A képre kattintva egy galéria nyílik meg. 

Köszönjük szépen a Mikulásnak és segítőinek a szép ajándékokat! Reméljük, hogy jövőre is ellátogat hozzánk.