Főoldal
Főoldal / Hírek
Nyomtatás
Idén is részt vehettük az Oracle Hungary Kft. Mikulás ünnepségén!

Mint már sok-sok éve, idén is nagy örömmel értesültünk, hogy meghívást kaptunk az Oracle Hungary Kft. által szervezett Mikulás ünnepségre, melyet ezúton is köszönünk.

A fóti Lovasterápiás Központba lovasterápiás foglalkozásra járó kiválasztott 10 gyermek boldogan várta az eseményt.

Rudolf idén olyan ügyes volt, hogy már december 5-én délután szánjával odarepítette a Mikulást az Öbölház Rendezvényközpontba és megkezdődhetett a party.

 A Mikulás minden gyermeknek egyenként átadta a piros hátizsákba csomagolt sok-sok ajándékot.

A gyerekek megkapták a pecsétgyűjtő füzetüket és elindultak felderíteni a kézműves és fejlesztő foglalkozásokat, ahol újrahasznosított papírból készült anyagokat használtak, szem előtt tartva a környezettudatosságot. A rénszarvasok segítségével díszíthettek cukorsüvegfenyőfát és egyedi kaspót hozzá, képeslapokat, díszített papír tányérokat a családnak, valamint papír rénszarvast. Homokszórással képeket varázsolhattak kartonpapírokra. Volt arcfestés, dekoratív csillámtetoválás is. Csillag rénszarvas segítségével mézeskalácsot díszíthettek. A nagyobbak játékos formában betekintést nyerhetek a programozás alapjaiba legóval.

Az éhes kis szájakat finomságot is várták! Szendvicsek, mézeskalács, bejgli, sós és édes sütemények, zöldségek, gyümölcslevek, habos kakaó.

Aztán megérkezett Kovácsovics Fruzsina és zenekara is és megkezdődött a csoportos éneklés és tánc!

Azok az ügyes gyerekek, akik szorgos munkával a pecsétgyűjtő füzetükbe megszerezték az összes pecsétet még plusz ajándékot is választhattak!

Még egyszer nagyon köszönjük a lehetőséget!

 

 (A képre kattintva egy galéria nyílik meg.)

Forrás: Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány