Főoldal
Főoldal / Hírek
Nyomtatás
A Coface önkéntes napja

Olvassák el egy támogatónk, a Coface Csoport beszámolóját nyári önkéntes napjukról, amelyet a XVII. Nemzetközi, Nemzeti Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyt megelőzően tartott hozzájárulva így a helyszín megújulásához. 

 A Coface Csoport megalakulása óta – több mint 75 éve – a vállalkozások biztonságos növekedését és fenntartható gazdasági fejlődését szolgálja. Magyarországon 1990 óta nyújt ügyfeleinek céginformációs, követeléskezelési és kintlévőség-biztosítási szolgáltatásokat.


A Coface 2021-es jótékonysági napját szeptemberben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás Központjában, a XVII. Nemzetközi, Nemzeti Díjlovas- és Lovasterápiás Verseny helyszínén tartotta. Ehhez a rangos eseményhez segítettek a dolgozóink megszépíteni, felkészíteni a területet a lókarámok felújításával, újra festésével és a kertek rendezésével. A Coface a jótékonysági napon használt eszközök finanszírozásával is támogatta a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványt.


Az irodából kiszakadva a természetbe, nyárias időjárásban, a program a lovasterápiás bemutatóval együtt örök élményt nyújtott a hatékony és vidám csapatnak.


Fotó: Coface 

A képre kattintva nyissa meg a galériát.