Főoldal
Főoldal / Hírek
Élhető Jövő Park bemutatása

Kedves Érdeklődőink,

Tekintsék meg élőben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás és Oktató Központ területén található Élhető Jövő Park bemutatását.


A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye (CDI-W/ CDI3*/ CDIJ/CDIY/CDIP és CDN-A) és Lovasterápiás Versenye Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2020. szeptember 25-27. között, immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  A Díjlovas Verseny két versenyszáma idén egyben Világkupa-forduló is lesz. A rendezvény főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, támogatói az OTP Bank Nyrt., a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ, a Mercedes-Benz Hungária Kft., a Hewlett Packard Enterprise és az SB Dynamic.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 25-27. (péntek-szombat-vasárnap)

Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 25-27. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2020. szeptember 25-27. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Idén is vidám hangulatban teltek a komplex intenzív terápiás nyári táborok Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Alapítvány Gyermekgyógyító Programjának támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

Olvassák el összefoglalónkat, és nézzék meg mi mindennel is töltötték a gyerekek a táboros heteket.

Hosszúszáras hétvége az "Alapozó ismeretek a lovasterápiáról" képzésen

2020.06.13. - 2020.06.14.-i hétvégén az alapozó képzésünk résztvevőinek oktatása folytatódott a hosszúszáras gyakorlati órákkal. 

Erről állítottunk össze egy kis képgalériát, amelyet e cikk alján tudnak megnézni. 

Futószáras vizsga a leendő pszichológus lovasterapeutáinknál
Képzés szervezési folyamataink a Lovasterapeuta pszichológiai lovasterápia szakágon - Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakágon elnevezésű képzésünk résztvevőinek futószáras vizsgájával folytatódott, amelyről az alábbi cikk megnyitásával nézhetik meg képgalériánkat.
Rövid összefoglaló képzéseinkről

Megérkezett a nyár, így írhatnánk, hogy véget ért az ilyenkor megszokott oktatási időszakunk, azonban a nem várt események miatt az elmúlt hónapok idén másképp alakultak.

Erről írtunk egy rövid összefoglalót, amelyet e cikkünk megnyitásával olvashatnak, és nézhetik meg képgalériánkat. 

 

Lovasterápiás nyári táborainkba önkénteseket keresünk

Lovas tapasztalattal rendelkező önkéntesek jelentkezését várjuk júliusban megrendezendő nyári táborainkba.  A komplex táboraink célja, hogy a résztvevő sérült, fogyatékos gyermekeknek  élményterápiás programokat biztosítsunk.

Napközis jellegű táboraink időpontjairól és témáiról az alábbi cikkben olvashatnak.

Folyamatban lévő képzések felfüggesztése

A Magyar Közlönyben 2020. március 26-án megjelent 70/2020. (III. 26.) Korm. rendelet értelmében a folyamatban lévő képzések felfüggesztésre kerülnek a veszélyhelyzet időtartamára, illetve új képzés sem indítható e rendelet hatálya alatt.

A rendelet érvénye 2020. március 27-től visszavonásig tart! 

Tájékoztatás

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány a magyarországi járványügyi helyzetre való tekintettel részben növelte, részben csökkentette aktivitását.

Fóti intézetünkbe, rendelőinkbe, oktatási helyiségeinkbe 2020. március 20. után csak előzetes egyeztetés után lehet bemenni.
Munkaidő alatt és azon túl is ügyeletet tartunk.

Érdeklődni lehet 8:00 és 16:30 között a 06-27-539-370-es telefonszámon, reggel 8:00 és 18:00 között a 06-30-228-4848-as mobilszámon is, valamint a gbozori@lovasterapia.hu e-mail-címen.