Főoldal
Főoldal / Hírek
Mikulás lovaglás a Lovasterápiás Központban

December első hetében már minden kis lovasunk nagy örömmel várta a Mikulást, aki természetesen az idén is ellátogatott hozzánk, mivel nagyon sok ügyes és jó kisgyermek lovagol nálunk.

Idén is részt vehettük az Oracle Hungary Kft. Mikulás ünnepségén!

Mint már sok-sok éve, idén is nagy örömmel értesültünk, hogy meghívást kaptunk az Oracle Hungary Kft. által szervezett Mikulás ünnepségre, melyet ezúton is köszönünk.

A fóti Lovasterápiás Központba lovasterápiás foglalkozásra járó kiválasztott 10 gyermek boldogan várta az eseményt.

Rudolf idén olyan ügyes volt, hogy már december 5-én délután szánjával odarepítette a Mikulást az Öbölház Rendezvényközpontba és megkezdődhetett a party.

Véget értek a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány októberi programjai

Idén október 14. és október 27. között került sor az immár hagyományosnak mondható őszi programsorozatra, amely alatt találkozhattunk képzésüket befejező, vagy éppen a tanulmányaikat kezdő résztvevőkkel, olyan barátokkal, kedves ismerősökkel akik az év ezen időszakában látogatnak el hozzánk, de a szakmai konferencia alkalmat adott új szakemberek megismerésére is. 

E két hét összefoglalásaként olvassák el rövid cikkünket és nézzék meg képgalériánkat. 


Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus - beosztás

 Kedves jelentkezőink, és érdeklődőink! 

Elkészítettük a 2019. október 20-án esedékes Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus beosztását. 

Idén is megtartja kéthetes őszi képzési programjait a Magyar Lovasterápia Szövetség

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában kerül sor a Magyar Lovasterápia Szövetség – immár hagyományosnak mondható – lovasterápiával kapcsolatos programjaira 2019. október 14. és 27. között, melyre pszichológusokat, gyógypedagógusokat, lovasokat és gyógytornászokat várnak.

A XV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny összefoglalása

2019. szeptember 27-29. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központját díjlovasok és olyan, sérüléssel élő gyerekek népesítették be, akik év közben lovasterápiában részesültek, és most büszkén mutatták be a versenypályán, hogy mit sikerült elsajátítaniuk a terápiás fejlesztés során.  Az egészséges sportolók és a sérült gyerekek három pályán, változatos versenyszámokban indultak a díjakért.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye CDI-W / CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás Versenye Fóton

 Az idei 15. fóti Nemzetközi Díjlovas Versenyre és Világkupa-fordulóra rekordszámú nevezés érkezett

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2019. szeptember 27-29. között, immáron tizenötödik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  Idén a Díjlovas Verseny egyben Világkupa is lesz. A 15 évvel ezelőtti kis fóti versenyből egy hatalmas lovas verseny lett, amely egyúttal Világkupa is. A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ-ÉMÁSZ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Hewlett Packard Enterprise.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2019. szeptember 27-29. (péntek-vasárnap)

Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus
2019. október 20-án Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzust tart díjlovasok részére.