Főoldal
Főoldal / Hírek
Folytatódott a Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye, és Lovasterápiás Versenye

2020. szeptember 26-án, szombaton folytatódott a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. A második versenynapon is párhuzamosan, külön pályákon folytak a nemzetközi és a nemzeti díjlovasversenyszámok, valamint a gyerekek lovasterápiás versenye.


A Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas, és Lovasterápiás Verseny pénteki versenynapjának összefoglalása

2020. szeptember 25-én, pénteken reggel megkezdődött a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. 

Élhető Jövő Park bemutatása

Kedves Érdeklődőink,

Tekintsék meg élőben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás és Oktató Központ területén található Élhető Jövő Park bemutatását.


A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye (CDI-W/ CDI3*/ CDIJ/CDIY/CDIP és CDN-A) és Lovasterápiás Versenye Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2020. szeptember 25-27. között, immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  A Díjlovas Verseny két versenyszáma idén egyben Világkupa-forduló is lesz. A rendezvény főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, támogatói az OTP Bank Nyrt., a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ, a Mercedes-Benz Hungária Kft., a Hewlett Packard Enterprise és az SB Dynamic.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 25-27. (péntek-szombat-vasárnap)

Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 25-27. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2020. szeptember 25-27. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre. 

Idén is vidám hangulatban teltek a komplex intenzív terápiás nyári táborok Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Alapítvány Gyermekgyógyító Programjának támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.

Olvassák el összefoglalónkat, és nézzék meg mi mindennel is töltötték a gyerekek a táboros heteket.

Hosszúszáras hétvége az "Alapozó ismeretek a lovasterápiáról" képzésen

2020.06.13. - 2020.06.14.-i hétvégén az alapozó képzésünk résztvevőinek oktatása folytatódott a hosszúszáras gyakorlati órákkal. 

Erről állítottunk össze egy kis képgalériát, amelyet e cikk alján tudnak megnézni. 

Futószáras vizsga a leendő pszichológus lovasterapeutáinknál
Képzés szervezési folyamataink a Lovasterapeuta pszichológiai lovasterápia szakágon - Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakágon elnevezésű képzésünk résztvevőinek futószáras vizsgájával folytatódott, amelyről az alábbi cikk megnyitásával nézhetik meg képgalériánkat.
Rövid összefoglaló képzéseinkről

Megérkezett a nyár, így írhatnánk, hogy véget ért az ilyenkor megszokott oktatási időszakunk, azonban a nem várt események miatt az elmúlt hónapok idén másképp alakultak.

Erről írtunk egy rövid összefoglalót, amelyet e cikkünk megnyitásával olvashatnak, és nézhetik meg képgalériánkat. 

 

Lovasterápiás nyári táborainkba önkénteseket keresünk

Lovas tapasztalattal rendelkező önkéntesek jelentkezését várjuk júliusban megrendezendő nyári táborainkba.  A komplex táboraink célja, hogy a résztvevő sérült, fogyatékos gyermekeknek  élményterápiás programokat biztosítsunk.

Napközis jellegű táboraink időpontjairól és témáiról az alábbi cikkben olvashatnak.