Főoldal
Főoldal / Hírek
Fóton járt a Mikulás!

A fóti Lovasterápiás Központban is járt a Mikulás, és minden lovasterápiás foglalkozásra járó kis és nagyobb gyermeknek hagyott egy kis ajándékcsomagot. A gyermekek rénszarvasnak öltözött lovaikon lovagoltak végig a szenzoros parkon, ahol a Mikulás nyomait követve sok izgalmas, érdekes feladványt oldottak meg.

Bozori Gabriella a Ridikül című műsor vendége volt

A Ridikül című műsor 2020. november 25-i témája az "Állati gyógymódok, gyógyító állatok" volt, amelynek keretében Bozori Gabriella, gyógypedagógus, lovas terapeuta és a Fóti Lovasterápiás és Oktató Központ vezetője is meghívást kapott.

E cikkben bővebben olvashatnak a téma kapcsán felmerülő kérdésekről, és visszanézhetik a műsort is. 

Rövid filmek a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyről és Lovasterápiás Versenyről

Kedves Érdeklődők,

Holnap, november 21-én lesz látható az idei XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas és Lovasterápiás Verseny rövid filmjei a Sport TV 1-en 9 és 9.30 órától:


Véget értek a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi oktatási programjai

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány hagyományosnak mondható őszi programsorozatából idén sajnos nem tudtunk mindent megvalósítani, viszont a fennálló helyzetben is lehetőségünk nyílt szerencsére új képzések indítására és a 2019-ben indult Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű képzésen részt vevők záróvizsgájának megvalósítására.

Az elmúlt hét összefoglalásaként olvassák el rövid cikkünket és nézzék meg képgalériánkat.

Idei évi Lovasterápiás Verseny összefoglalása

Kedves Érdeklődőink, 

Olvassák el Bozori Gabriella rövid összefoglalóját az idei évi Lovasterápiás Versenyről. 

A XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny összefoglalása, és fotógyűjteménye

2020. szeptember 25-27. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központját díjlovasok és olyan, sérüléssel élő gyerekek népesítették be, akik év közben lovasterápiában részesültek, és most büszkén mutatták be a versenypályán, hogy mit sikerült elsajátítaniuk a terápiás fejlesztés során.  Az egészséges sportolók és a sérült gyerekek három pályán, változatos versenyszámokban indultak a díjakért.

Őszi programok elmaradása

Kedves Vizsgázók, Oktatók, Hallgatók, Érdeklődök!

Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit arról, hogy a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány október 15.-17-re tervezett lovasvizsgája, és az október 23.-24-re tervezetett nemzetközi szakmai konferenciája a járványügyi helyzet romlása miatt az idei évben nem kerül megrendezésre. További tájékoztatást a honlapunkon talál majd.


Folytatódott a Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye, és Lovasterápiás Versenye

2020. szeptember 26-án, szombaton folytatódott a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. A második versenynapon is párhuzamosan, külön pályákon folytak a nemzetközi és a nemzeti díjlovasversenyszámok, valamint a gyerekek lovasterápiás versenye.


A Magyar Lovasterápia Szövetség XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas, és Lovasterápiás Verseny pénteki versenynapjának összefoglalása

2020. szeptember 25-én, pénteken reggel megkezdődött a XVI. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny Fóton. 

Élhető Jövő Park bemutatása

Kedves Érdeklődőink,

Tekintsék meg élőben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás és Oktató Központ területén található Élhető Jövő Park bemutatását.