Főoldal
Főoldal / Hírek
A TF Lovaskultúra oktató szakos hallgatói Fóton jártak

A Testnevelési Egyetem Lovaskultúra oktató szakos hallgatói március 3-án ellátogattak a Fóti Lovasterápiás Központba. 

Lovasterapeuta képzések

A februári oktatási alkalmon lovasterapeuta hallgatóink gyakorlati vizsgát tettek, ami három részfeladatból állt. Be kellett mutatniuk a szakszerű lóápolást, szerszámozást valamint a biztonságos lóvezetést.
 

Paralimpikon előadás Pilisjászfalun

A pilisjászfalui Unikornis Lovarda szeretettel vár minden érdeklődőt Rodolpho Riskalla brazil paralimpikon motivációs előadására.

Beszámoló a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési programjairól 2022

Alig fejeződött be a szeptember 29. - október 2. között megrendezett Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas valamint Lovasterápiás Verseny, máris az őszi képzési programok kerültek a figyelem középpontjába a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványnál.

Köszönjünk, hogy a Gyermekmentőnek ajánlotta adója 1 százalékát!

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz megérkeztek a nagylelkű felajánlások, amelyek segítségével még több hátrányos helyzetű, beteg gyermek részére tudunk orvosi ellátást, terápiát, támogatást biztosítani.

Fóton járt a Mikulás

Mikulás programok a fóti Lovasterápiás Központba járó gyerekeknek 

OTP-dolgozók is hozzájárultak a fóti Díjlovas- és Lovasterápiás Verseny sikeréhez

A bank munkatársai idén is eljöttek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjába, hogy segítsenek szebbé tenni a terápiás foglalkozásoknak helyet adó területet, illetve előkészíteni a helyszínt a háromnapos versenyre.

Kiváló Díjlovasok és fogyatékkal élő gyerekek közös versenyével ért véget a díjlovas- és lovasterápiás verseny Fóton

2022. szeptember 30 - október 2. között rendezte meg a Magyar Lovasterápia Szövetség a 18. Nemzetközi Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyét Fóton. A versenyen két Világkupa-fordulót is lovagoltak. A rendezvény védnöke és támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat volt. 

Világkupa-fordulót lovagoltak ma a fóti Díjlovasversenyen; A fogyatékossággal élő gyerekek versenye is folytatódott

 

Második napjához érkezett a Magyar Lovasterápia Szövetség 18. Nemzetközi Díjlovas Világkupája és Lovasterápiás Versenye Fóton. A profi díjlovas-klasszisok és fogyatékossággal élő gyerekek versenyszámait szombaton ismert személyiségek nyitották meg házigazdaként, mint például Marie-Theres Thiell, az NGYSZ nagykövete, Kuncze Gábor, az NGYSZ alelnöke, Fülöp Attila államtitkár és Hassay Zsófia, a Fővárosi Közgyűlés tagja.