Főoldal
Főoldal / Hírek
Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus - beosztás

 Kedves jelentkezőink, és érdeklődőink! 

Elkészítettük a 2019. október 20-án esedékes Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus beosztását. 

Idén is megtartja kéthetes őszi képzési programjait a Magyar Lovasterápia Szövetség

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában kerül sor a Magyar Lovasterápia Szövetség – immár hagyományosnak mondható – lovasterápiával kapcsolatos programjaira 2019. október 14. és 27. között, melyre pszichológusokat, gyógypedagógusokat, lovasokat és gyógytornászokat várnak.

A XV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny összefoglalása

2019. szeptember 27-29. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központját díjlovasok és olyan, sérüléssel élő gyerekek népesítették be, akik év közben lovasterápiában részesültek, és most büszkén mutatták be a versenypályán, hogy mit sikerült elsajátítaniuk a terápiás fejlesztés során.  Az egészséges sportolók és a sérült gyerekek három pályán, változatos versenyszámokban indultak a díjakért.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye CDI-W / CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP és Lovasterápiás Versenye Fóton

 Az idei 15. fóti Nemzetközi Díjlovas Versenyre és Világkupa-fordulóra rekordszámú nevezés érkezett

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2019. szeptember 27-29. között, immáron tizenötödik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét.  Idén a Díjlovas Verseny egyben Világkupa is lesz. A 15 évvel ezelőtti kis fóti versenyből egy hatalmas lovas verseny lett, amely egyúttal Világkupa is. A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ-ÉMÁSZ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Hewlett Packard Enterprise.

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2019. szeptember 27-29. (péntek-vasárnap)

Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzus
2019. október 20-án Isabelle von Neumann-Cosel Mesterkurzust tart díjlovasok részére.

Új terápiás lovak alkalmassági vizsgája
2019. augusztus 2-án tartottuk a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány 6 új terápiás lovának alkalmassági vizsgáját.

Véget értek intenzív komplex terápiás nyári táboraink

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is komplex terápiás táborokat szervezett a MOL Gyermekgyógyító Program támogatásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjának terápiás foglalkozásaira járó gyerekeknek.


Önkénteseket keresünk a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyre, szeptember 27-29. közötti időpontra!

Kedves Segítők!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel meghívunk Titeket a 2019. szeptember 27-29. megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/DDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyre.