Főoldal
Főoldal / Rendezvények / Házi Versenyek
A XV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny összefoglalása

2019. szeptember 27-29. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központját díjlovasok és olyan, sérüléssel élő gyerekek népesítették be, akik év közben lovasterápiában részesültek, és most büszkén mutatták be a versenypályán, hogy mit sikerült elsajátítaniuk a terápiás fejlesztés során.  Az egészséges sportolók és a sérült gyerekek három pályán, változatos versenyszámokban indultak a díjakért.

Véget ért a Magyar Lovasterápia Szövetség XIV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye

2018. szeptember 28-30. között tartotta XIV. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét Fóton a Magyar Lovasterápia Szövetség. Az egyes versenyszámok házigazda szerepét idén is a Gyermekmentő Szolgálat ismert közéleti tagjai – politikusok, művészek, sportolók - vállalták el.

Megtartottuk évadzáró házi versenyünket!

 

Az idei évben június 1-én tartottuk meg házi versenyünket a terápiára járó gyermekeknek.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

Véget ért a Magyar Lovasterápia Szövetség XII. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye (CDI3*/CDIY/CDIJ/CDIP/CDN-A) és Lovasterápiás Versenye Fóton

 

2016. szeptember 23-25. között tartotta XII. Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét Fóton a Magyar Lovasterápia Szövetség. A háromnapos rendezvény védnöke és támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat volt. Az egyes versenyszámok házigazda szerepét idén is a Gyermekmentő Szolgálat tagjai, illetve más közéleti személyiségek vállalták el.

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

 

Háziverseny 2016

Idén június elején rendeztük meg tanévzáró Háziversenyünket. Az esemény szuper hangulatban és kellemes időben zajlott. Lovasaink a következő versenyszámokban tehették próbára tudásukat: Önálló lovaglás akadálypályán, Díjlovaglás lépés program, Díjlovaglás ügetés program, Lovastorna Kezdő-Középhaladó-Haladó kategóriában, Óvodások ügyességi versenyszáma, Csapat váltóverseny

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

Versenyeztünk szeptemberben!!!!!

 

Szeptember 25-27. között megrendezésre került a tizenegyedik alkalommal a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas és Lovasterápiás Versenye.

 

-

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

Lovasterápiás háziverseny Fóton

 

Május 11-én eljött a várva várt nap, megrendezésre került a házi verseny. Délután 2-től 5-ig közel 100 kis és nagy gyermek mutathatta meg mit tud lóháton. Voltizsban három kategóriában mérhették össze tudásukat a versenyzők Robi és Muki segítségével. Ezzel egyidejűleg a szomszédos négyszögben a rutinosabb lovasaink lépős és ügetős programokat lovagoltak Abigél és Humbug nyergében.  A legkisebbek Lüszike hátán hajtottak végre játékos feladatokat.  Perle lovunk egy komoly akadály pályán szerepelt a gyerekekkel, akik nagyon ügyesen használták ki a póni rutinosságát és türelmét. A látássérült gyerekek idén Dani hátán versengtek az érmekért, lelkes szurkolótáboruk nagy örömére.

 

 

( A képre klikkelve egy galéria nyílik meg. )

Verseny beszámoló 2014.

 

Nemzetközi és nemzeti díjlovas, valamint lovasterápiás versenyünk idén 10. alkalommal került megrendezésre szeptember végén Fóton. Ez a rendezvény mindig nagy eseménynek számít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Lovasterápia Szövetség életében, de azt hiszem, mondhatom, hogy a közel 170 nevező gyermek és 40 díjlovas versenyző számára is élmény volt ez a három nap, amit a Lovasterápiás Központban töltöttek. A látássérült, mozgássérült, hiperaktív, tanulásban vagy értelmileg akadályozott gyerek az ország minden részéből érkeztek, hogy különféle versenykategóriákba mutathassák be szüleiknek, barátaiknak, a mindent látó bíróknak és a tisztelt publikumnak, hogy mi-mindent tanultak az elmúlt évben.

 

( A képre klikkelve egy képgaléria nyílik meg. )

A képeket Gordon Eszter és Vanik Zoltán készítette.