Főoldal
Főoldal / Rendezvények / Házi Versenyek
Verseny beszámoló 2014.

 

Nemzetközi és nemzeti díjlovas, valamint lovasterápiás versenyünk idén 10. alkalommal került megrendezésre szeptember végén Fóton. Ez a rendezvény mindig nagy eseménynek számít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Lovasterápia Szövetség életében, de azt hiszem, mondhatom, hogy a közel 170 nevező gyermek és 40 díjlovas versenyző számára is élmény volt ez a három nap, amit a Lovasterápiás Központban töltöttek. A látássérült, mozgássérült, hiperaktív, tanulásban vagy értelmileg akadályozott gyerek az ország minden részéből érkeztek, hogy különféle versenykategóriákba mutathassák be szüleiknek, barátaiknak, a mindent látó bíróknak és a tisztelt publikumnak, hogy mi-mindent tanultak az elmúlt évben.

 

( A képre klikkelve egy képgaléria nyílik meg. )

A képeket Gordon Eszter és Vanik Zoltán készítette.

Háziverseny 2014.

Idén is megrendezésre került a tavaszi házi versenyünk. Az időjárás igen kegyes volt hozzánk az utóbbi hetekhez képest, ennek és a sok segítő kéznek köszönhetően igen jó hangulatú és sikeres versenyt tudhatunk magunk mögött. Persze a lovakról sem feledkezzünk meg, akik hősiesen tűrték a sokoldalú igénybe vételt és a nagy tömeget egész délután.

 

( A képre klikkelve egy képgaléria nyílik meg. )

 

Tanévzáró háziverseny a fóti Lovasterápiás Központban - 2012

 

 

A verseny, ahol mindenki ügyes volt!

Évzáró lovasterápiás verseny Fóton - 2011

2011. május 23-án került megrendezésre a fóti Lovasterápiás Központban a terápiára járó gyerekek tanévzáró lovasterápiás versenye.