Az edzőtáborra lóval már nem lehet jelentkezni, de szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné végignézni és hallgatni az edzéseket, Kövy András tolmácsolásában. A részvételi díj nézőként: 5.000 Ft/fő a két napra.

 

Jelentkezést és regisztrációt írásban Bozori Gabriella gbozori@lovasterapia.hu e-mail címre várjuk 2013. október 06-ig.

 

Az edzőtábor helyszíne: Sarlóspuszta Club Hotel, 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta.

Megközelítés: M5-ös autópálya, Örkényi lejárat

 

Aki szállást szeretne foglalni, kérjük jelezze, hány főre és hány éjszakára kér elhelyezést, ugyanis ha nálunk jelentkezik, kedvezményes árat (többágyas szobában 5.000 Ft/fő/éj+IFA, reggelivel; egyágyas szobában 6.000 Ft/fő/éj+IFA, reggelivel) tudunk biztosítani. Amennyiben étkezést is szeretne előre rendelni, a következő, kedvezményes áron teheti meg:

 

-      Ebéd: A MENÜ 2.300,- Ft (3 fogás), B MENÜ 1.600,- Ft/fő (csak fő étel), C MENÜ (vegetáriánus étel 3 fogás) 1700 Ft/fő

-      Vacsora: A MENÜ 1.700,- Ft/fő (2 fogás), C menü (vegetáriánus, 2 fogás) 1400Ft/fő

illetve a helyszínen is rendelhet a’la carte.

 

Isabelle von Neumann-Cosel, a Német Lovas Szövetség elismert edzője és vizsgáztatója, több mint 20 megjelent lovas szakkönyv szerzője, a Német Lovas Szövetség edzőképzésének tankönyv-szerkesztője.

A kétnapos kurzus fő témája az edzőnő legutóbb megjelent „Reiterrücken” című könyvének anyaga, mely a lovas ülése, az egyensúly, a ló és lovas egészségének megőrzése, az idomító lovaglás, a díjugratás és a tereplovaglás témaköreivel foglalkozik.