Kedves Barátunk, Segítőnk!

 

Szeretném felhívni a figyelmedet egy idei közös programunk a LáriFári Regatta online adománygyűjtő kezdeményezésére. A LáriFári Regatta úgy gondolom, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is igazán nagy élmény lehet a résztvevő gyermekek számára. Hiszen biztonságos környezetben, de mégis a komfortzónából kilépve megtapasztalhatják saját teljesítő képességük határait, miközben elegendő támogatást, segítséget kapnak ahhoz, hogy sikereket érjenek el.

 

Tavaly nyár elején számos kislovasunkkal vitorláztunk együtt a LáriFári Regattán, mely mindegyikük számára élményekben gazdag, csodás nap volt.

A LáriFári Regatta szintén élményterápia, mely célja, hogy új feltételek, új körülmények között lehetőséget biztosítson a gyerekeknek olyan élmények és tapasztalatok megélésére, amelyek a fejlődésüket akadályozó gátak áttöréséhez segítik hozzá őket. Mindeközben megtapasztalhatják a saját teljesítményen alapuló sikert, átélhetik önmaguk hatékonyságát.

 

Ahhoz, hogy idén is lehetőségük legyen a gyerekeknek a széllel suhanni a Balaton vizén, online adománygyűjtést indított a LáriFári Alapítvány csapata Gyerekek a fedélzeten címmel.

 

Van kedved segíteni még több élményt adni cseperedő lovasainknak?

Ha van rá lehetőséged, adományozz a „Gyerekek a fedélzeten” kampány online adománygyűjtő oldalán!

 

Larifari_korf_cmyk_lobster_HU-Kor-s_w.jpg

https://www.ovalcrowd.com/campaign/60/1/1

 

Tudj meg még többet a kezdeményezésről, látogass el, kérlek, a kampány facebook oldalára és oszd meg ismerőseiddel! Talán ők is szívesen tudnak meg többet, és segítenek!

https://www.facebook.com/childrenonboardadventure/

 

Köszönettel a Gyerekek a fedélzeten csapat nevében is,

 

Bozori Gabriella

gyógypedagógus-lovasterapeuta

Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány

ügyvezető alelnök