Idén kissé szomorkás időben fogadtuk kis versenyzőinket és az őket kísérő szülőket, barátokat. A házi verseny során a már önállóan lovagolni tudó gyerekek egy ügyességi akadálypályán, valamint egy lépős és egy ügetős díjlovas programban mérhették össze tudásukat.

A legkisebbek számára vezetett lovon ügyességi versenyt szerveztünk, melyben ötéves kortól indulhattak a gyerekek.

A Gyógypedagógia Lovastorna versenyszámban  szinte minden korosztály bemutatkozott, kötelező és szabadon választott elemeket mutattak be a gyerekek Robika és Mukika hátán. A délutánt egy csapatváltó verseny zárta, melyben négy, hat fős csapat vetélkedett egymással.  A játékos feladatok között szerepelt tányéron teniszlabdák egyensúlyozása, célba dobás, golfozás, csipeszek csíptetése és vízhordás. A csapatváltó versenyben nemcsak a gyorsaságot, hanem az ügyességet is értékelték a bírók. A mozgalmas délutánt öt óra körül eredményhirdetés zárta. Minden résztvevő boldogan vette át a megérdemelt okleveleket, érmeket, díjszalagokat és természetesen mindenki kapott ajándékot is.

Külön köszönjük munkatársainknak, önkénteseinknek és a leendő gyógypedagógus lovasterapeuta hallgatóink segítségét, valamint a Horze Lovasáruház támogatását, akinek segítségével sok-sok ajándékkal, és lovas felszereléssel ajándékozhattuk meg kis versenyzőinket.

Kérem nézze meg képgalériánkat!

Hazi_verseny_03