“A Quintiles Magyarország, mely tagja a világ legnagyobb, legsikeresebb klinikai kutatási szerződéses vállalatcsoportjának, a Quintiles Transnational-nek 1998 óta működik hazánkban.  Elsősorban klinikai kutatások szervezésével és felügyeletével foglalkozik. Magyarország legnagyobb klinikai kutatási szerződéses vállalata.  A közel 150 munkavállalónk sokféle pozícióban dolgozik. Legnagyobb létszámú a klinikai csoportunk, ahol klinikai kutatási munkatársak, asszisztensek, klinikai vizsgálatindítási specialisták mellett külön csoportot alkotnak a nemzetközi kutatási csoportokat irányító klinikai projektmenedzserek.”


A cég 25 munkatársa 2012. január 18.-án önkéntes nap keretében a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központjában szépítette az istállókat.

( A képre klikkelve egy fotógaléria nyílik meg. )

IMG_7108.JPG

 

A csapat tagjai nagyon lelkesen dolgoztak és munkájuk eredményeként este lovaink a szépen kifestett, tiszta istállókban térhettek nyugovóra.

 

IMG_7115.JPG


Ezúton is köszönjük munkájukat és segítségüket. Máskor is szeretettel várjuk a csapatot, mely a fényképek tanúsága szerint a komoly munka mellett vidáman töltötte ezt a napot.