Az Oracle Hungary Kft. meghívásából idén is nagy örömmel készülhettünk 10 gyerekkel a fóti Lovasterápiás Központba lovasterápiás foglalkozásra járó gyerekek közül az általuk szervezett mikulás ünnepségre. A rendezvényre december 6-án délután került sor, akkorra ért oda a Mikulás is, hajnal óta tartó hosszú útjáról. J

A kiválasztott 10 gyermek nagyon készült, várta az eseményt és a rendezvény alatt végig nagyon jól viselkedett, igyekeztek részt venni a lehető legtöbb kézműves foglalkozáson, begyűjtötték az összes pecsétet, amivel a program végén átvehették az ajándékot is.

A kézműves programokon homokszórással képeket varázsolhattak, spatulából mikulást készíthettek, tobozból pedig karácsonyi díszt. Volt arcfestés, amivel az ünnepnek megfelelő mintákkal díszítették a gyermekek arcát. A bátrabbak követ festettek egyéni kreatív mintákkal és lufit hajtogatott a gyerekeknek Maszat manó. Természetesen mindenki közös képet készíthetett a Mikulással.

A jó hangulatról, táncról idén az Iszkiri gyermekzenekar gondoskodott!

Volt finomság is, mi szem, szájnak ingere. J. A gyerekek választhattak az ínycsiklandó falatok közül. Szendvics, mézeskalács, bejgli, sós sütemények várták az éhes lurkókat, habos kakaóval, punccsal.

 

Ezúton is nagyon köszönjük a lehetőséget,

1...  

A képre kattintva egy galéria jelenik meg