A fóti Lovasterápiás Központunkba lovasterápiás foglalkozásra járó gyermekek Bozori Gabriella vezetésével két időpontban tartottak bemutatót, amelyek során a közönség bemelegítő gyakorlatokat, lovastorna elemeket, és ügyességi gyakorlatokat nézhetett meg vezetett lovon. 

Idén is eljöttek a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Általános Iskola tanulói is, akik Kissné Hatvani Erika vezetésével mutattak be ügyességi feladatokat, majd gyógypedagógia voltizs bemutatót tartottak.

Németh Gábor edző lovasa, Németh Enikő három időpontban tartott egy rövid díjlovas bemutatót az érdeklődőknek.

Munkatársaink és önkénteseink elmét és testet is megmozgató feladatokkal várták az érdeklődő gyermekeket. Volt agility pálya mozgásfejlesztő játékokkal, és különböző ügyességi játékok, amelyek közül a babzsákos célba dobást különösen szerették a gyerekek. A kézműves asztalnál Baumhakl Éva segítségével készíthettek a gyermekek hűtőmágnest, szélforgót, fa csipeszből csíptethető lovacskás díszt, de színezhettek, és rajzolhattak is kedvükre.

Aki nagyon ügyes volt és minden feladatot teljesített és a kis útlevelébe összegyűjtötte a négy lovas pecsétet, az jutalmul plüss figurát választhatott magának. 

Minden kis lovasunknak, önkéntesünknek és munkatársunknak köszönjük a részvételt!

Lovasterápiás bemutató - 18

(A képre kattintva egy galéria nyílik meg.)