Szeptember 18-án az OTP bank Nyrt. alkalmazottait üdvözölhettük nálunk, akik az alábbi beszámolót osztották meg velünk:

"Az OTP Bank 64 lelkes önkéntese látogatta meg a Lovasterápiás Központot 2021. szeptember 18-án, mégpedig azzal a céllal, hogy segítsenek tisztábbá és szebbé varázsolni a Központ területét. Külön apropója volt a jócselekedetnek, hogy a közelgő Díjlovas és Lovasterápiás versenyen résztvevők és látogatók a lehető legszebb formájában láthassák a helyszínt.

Az OTP Banknál sok éves hagyománya van az önkéntes munkának. A megvalósított programok középpontjában elsősorban a helyi közösségek segítése, az oktatás és a pénzügyi tudatosság fejlesztése, valamint a hátrányos helyzetűek, illetve a fogyatékkal élők támogatása áll.

Ezúttal az összegyűlt csapat több részre oszlott, hogy minél több munkát elvégezhessenek a Lovasterápiás Központ területén. Az egyik része a csapatnak takarítással és festéssel foglalkozott, a pálya, a karámok és a bírói fülkék kerültek letisztításra és lefestésre. Az önkéntesek örömmel ragadtak törlőrongyot és ecsetet, serényen dolgoztak az elemek megszépítésén. A kikapcsolódásra vágyó látogatók örömére az önkéntesek másik csoportja a játszótéri fajátékokat, padokat, asztalokat festette át. A segítők kigyomlálták a homokozót és rendbe tették a kis halastavat. Kerti munkát is végeztek az OTP Bank önkéntesei, a bokrokat, ágyásokat segítettek kigazolni és megmetszeni, valamint a köralakú karám belső és külső részeit is megtisztították a gyomoktól. Minden igyekezetükkel azon voltak, hogy rendezett és szép legyen a környezet, ezért összeszedték a lehullott almákat, faleveleket, ágakat és a szemetet is.

Az eredmény önmagáért beszél: a Lovas Központ területe egy nap alatt hatalmas változáson ment keresztül, megfiatalodott és megszépült az önkéntesek munkájának köszönhetően."

OTP csapatépítő nap - 01.

(Fotó: OTP Bank Nyrt.) 

 

Szeptember 24-én volt nálunk az SB Dynamic csapata, akiknek nagyon hálásak vagyunk az elvégzett munkákért, hiszen a segítség nélkül valószínűleg bajban lettünk volna, mert szűk erőforrásainkkal nem tudtunk volna elkészülni az esemény kezdetéig, ezért nagyon hálásak vagyunk az önkéntes munkáért.

Az SB Dynamic Kft dolgozói elvégezték a lovaskarámok takarítását, kifestését, a patakmeder tisztítását.

A cég hosszú távon is támogat minket, és a jövőben létrejön majd a Dynamic Park, amely egy mini kalandpark lesz, az SB Dynamic Kft támogatásával.

 

SB Dynamic - festés

(Fotó: SB Dynamic Kft.)